Elektrische Vloerverwarming Blog

Bezoek Warmup op 17/19 oktober op de beurs Eigen huis in Utrecht op stand D50 - August 22, 2014 by Lorenza

Bezoek ons op 17, 18 en 19 oktober op de beurs Eigen huis in Utrecht op stand D50

Er komt veel kijken bij de bouw of verbouwing van een hui s en er
zijn veel keuzes te maken.
Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende
beurs van Nederland met alles op het gebied van bouwen, verbouwen
en inrichten en krijg op al je vragen een antwoord!
Voor meer info over de beurs:
http://www.realiseerjedroomhuis.nl/beurs-eigen-huis/
Warmup 3iE thermostaat met energie monitor helpt u geld te besparen. - October 5, 2011 by Lorenza

‘s Werelds best verkochte merk voor elektrische vloer­­verwarming heeft een thermostaat uitgebracht die u wel 10% op uw energiekostenkanbesparen.  De 3iE vormt de perfecte balans tussen functionaliteit en schoonheid en is de eerste temperatuurregelaar met zowel een volledig touch screen als active energy management™ .

Deze programmeerbare thermostaat is ontwikkeld naar aanleiding van  de veranderende hehoeften van de consument. Men verwacht tegenwoordig betaalbare goederen van hoogwaardige kwaliteit zonder concessies te hoeven doen aan de esthetiek. “Warmup houdt zich uitgebreid bezig met product ontwikkeling, maar let  ook zeker op de nieuwste trends”  vertelt Marketing Directeur  Spencer Sheen.

“Er is een stijgende behoefte aan energie efficiëntie en wij willen benadrukken dat warmteregelaars wel degelijk een verschil kunnen maken zonder dat de gebruiker hier teveel moeite voor hoeft te doen. Helaas zijn de meeste thermostaten weinig inspirerende doosjes  met beperkte functionaliteit. We kunnen er niet omheen dat de mobiele telefoons van tegenwoordig onze ervaring wat betreft gadgets hebben gevormd en de zorg die wij steken in de inrichting van onze woningen behoorlijk is toegenomen. Zodoende dat de meest logische stap was om een stijlvolle thermostaat  te ontwikkelen die hoogst intelligent en toch eenvoudig in gebruik is. In feite is onze thermostaat zo goed ontvangen dat wij op aanvraag van onze klanten naast de kleuren zwart en wit, nu ook de kleuren zilvergrijs en crème hebben uitgebracht.”

De Warmup 3iE is ontworpen om in combinatie met de Warmup elektrische vloerverwarming te worden gebruikt, wat op zich al een efficiënte vorm van verwarmen is. Gecombineerd brengt dit het verwarmingsrendement naar nieuwe hoogten.

Vloerverwarming in uw badkamer – Een Betaalbare Luxe - October 5, 2011 by Lorenza

Een warme vloer in de badkamer is een begeerde luxe – vooral bij koud weer.


Gelukkig hebben bedrijven als Warmup zich toegewijd aan uitgebreide onderzoeken,waarmee elektrische vloerverwarmingssystemen tot stand zijn gebracht die niet alleen technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit zijn, maar die tevens betaalbaar zijn.

Terwijl  badkamers meestal betegeld zijn, zijn er nu verwarmingssystemen voor vrijwel elk vloertype, van tegels, tapijt en marmer tot laminaat en nog veel meer.

De installatie van deze producten is een eenvoudig proces en een zorgvuldige voorbereiding evenals het stap voor stap volgen van de instructies van de fabrikant zullen vele potentiële valkuilen voorkomen. Een goede afvoer en het waterdicht maken van het te verwarmen gebied dient te worden gewaarborgd voor de veiligheid.  Ook dient de elektrische aansluiting te worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektriciën.

Wat tevens in overweging genomen moet worden naast type vloer is de isolatie van uw vloer. Het neerleggen van isolatieplaten zorgt voor een thermische barrière , waardoor de warmte van uw Warmup vloerverwarmingssysteem niet eerst de ondervloer intrekt alvorens deze de oppervlakte verwarmt. De kans is immers groot dat u liever meer tijd besteedt aan het genieten van uw warme vloer dan dat u besteedt aan het opwarmen hiervan.

« Older Posts
© Warmup Plc | Elektrische Vloerverwarming NL
0